BSV Dames 2 kampioen

BEEKBERGEN – In sporthal de Hiethof in Beekbergen was het onlangs een drukte van belang toen de dames 2 van BSV Beekbergen gehuldigd werden. Dit jaar was, voor de meeste meiden van dit team, hun debuut bij de senioren.

Toch was de doelstelling van dit team helder; zo snel mogelijk promoveren naar de tweede klasse. Dit hebben ze weten te bewerkstelligen. De afgelopen twintig wedstrijden hebben ze er niet ééntje verloren en in totaal maar vijf sets aan de tegenstander afgestaan. Hierdoor zijn de dames voor het eind van de competitie al onbereikbaar voor hun naaste belagers.
De huldiging was geen normale huldiging, de platte wagen is niet meer toegestaan. Voor de dames geen enkel bezwaar, de platte wagen was snel ingeruild voor een limousine. De dames werden als echte sterren rond gereden door Beekbergen om daarna naar de uitwedstrijd tegen Spiker te worden gebracht. Ook in deze wedstrijd toonden de dames veerkracht en wisten deze wedstrijd ook weer met 4-0 te winnen.