Home / Velp / Eieren zoeken in Daalhuizen

Eieren zoeken in Daalhuizen

VELP – Zoeken naar eieren, zondagmiddag in Park Daalhuizen. Direct rennen naar een plek waarvan je denkt dat ze er zullen liggen. En de zestig deelnemertjes werden niet teleurgesteld.

Het werd een succesvolle activiteit van de Belangnevereniging Daalhuizen Velp en de Wijkvereniging Daalhuizen-Oost. Samen tellen ze zo’n achthonderd adressen en de jonsten daarvan werden zondag ontvangen bij De Radar, om eerst een paasmandje te knutselen. In gezelschap van de Paashaas staken ze daarna de straatweg over naar het park. Daar lagen de chocolade-eitjes in royale hoeveelheden verstopt. “We hadden gekozen voor Fair Trade-eitjes”, vertelt Anita Matser. “en na afloop hebben we alles bij elkaar gelegd en de eieren eerlijk verdeeld.” De kinderen die de meeste eitjes hadden gevonden, kregen echter wel een prijsje voor hun ijver en speurzin – foto Marc Pluim
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.