Rijvaardigheidstest voor vijftigplussers

RHEDEN / ROZENDAAL – Voor iedereen die ouder dan vijftig jaar is en zijn of haar rijvaardigheid wil testen, houden de gezamenlijke ouderenbonden van Rheden/Rozendaal via de stichting COSBO, samen met Veilig Verkeer Nederland afdeling Rheden/Rozendaal, een rijvaardigheidstest op 13 april.

Deze praktijktest wordt uitgevoerd met de eigen auto en met een bevoegde rij-instructeur. De bedoeling is dat eventuele verkeerde rijgewoonten door de instructeur worden opgemerkt en gecorrigeerd. Daarnaast is er ook nog een theoretisch deel waarin men op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste verkeersregels. Ook kan men gebruik maken van een oog- en gehoortest. Deze rijvaardigheidstest heeft op geen enkele wijze gevolgen voor het rijbewijs. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op de middag van 13 april.

P.A.M. Notermans
Ed. van Beinumlaan 95, 6952 CK Dieren
Tel. 0313 – 416270, e-mail. p.a.m.notermans@hetnet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.