Mondolia veelzijdig in thema Liefde

KLARENBEEK – De nieuwe dirigent Rob Kater heeft als Amsterdammer toch helemaal zijn draai gevonden bij Mondolia in Oosterhuizen. Voor het eerst trad het A-orkest van de Muziek- en Amusementsvereniging op met de nieuwe leider. Met veel enthousiasme zongen en speelden de muzikanten. Op het thema Liefde bracht het orkest een reeks van bekende en wat minder bekende liedjes die een volle zaal van 600 personen zeker wist te waarderen.

Jong en oud van Mondolia had weer veel werk gemaakt van de uitvoering. Het vergt ieder jaar weer veel creativiteit van bestuur en leden om een leuke gevarieerde avond op de planken te zetten. Ook dit jaar zijn ze daar zeker in geslaagd om het publiek tevreden te stellen.
Het leerlingenorkest onder leiding van Annet van Wijngeeren beet het spits af met enkele korte liedjes. Het Jeugdorkest weet er ieder jaar weer iets bijzonders van te maken. Heidi Wijnmaalen en Annet Wijngeeren weten de jongens en meisjes niet alleen te motiveren om een instrument te spelen maar ook om liedjes te zingen en een nummer leuk ‘aan te kleden’. Ook zij brachten nummers waar de liefde van afstraalde zoals Love Shine a light en Even aan mijn moeder vragen.
Het A-orkest onder leiding van Rob Kater ging na de pauze verder met dit thema. Michel Kleverwal en Heidi Wijnmaalen zongen verdienstelijk enkele leuke liedjes. Het publiek kon luisteren naar Love is in the air, The Last nigt of the worde, Besame Mucho en Avond.
Het laatste deel van de Mondolia-uitvoering werd als vanouds gevuld met cabaretnummers. Ook hier met de Liefde als thema. Mieke Rutenfrans en Jos Driessen waren een ouder echtpaar die samen een liedje zongen. Voorzitter Hugo Hoitink blijkt ook een veelzijdig muzikant te zijn. Tijdens de uitvoering zong hij verdienstelijk enkele nummers maar deed ook mee met een paar leuke acts in het cabaretdeel met Michel Kleverwal. Aardig was ook de sketch uit de Wierdense Revue door Mieke Rutenfrans
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.