Home / Dieren / Dierenaar aangehouden met gestolen fiets

Dierenaar aangehouden met gestolen fiets

DIEREN – Een 28-jarige Dierenaar is dinsdagavond in zijn woonplaats aangehouden. Agenten zagen de hem op een damesfiets rijden. Op de Wilhelminaweg werd de man staande gehouden. Het vermoeden bestond dat de fiets gestolen was. Hierop wilden de agenten de Dierenaar aanhouden, maar hij rende weg. Na een korte achtervolging kon de verdachte echter alsnog worden aangehouden. De fiets werd in beslag genomen. Bij de fouillering van de man werd een soort slagwapen aangetroffen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.