Home / Dieren / Brand door knutselen

Brand door knutselen

DIEREN – Een binnenbrand vwoensdagmorgen aan de Zuider Parallelweg in Dieren. Een bewoonster is bij het uitoefenen van haar hobby verrast door de vrijkomende dampen en de ontbranding hiervan. De vrouw probeerde nog met een deken de boel te blussen, toen dit niet hielp is de brandweer gewaarschuwd. Deze heeft de brand geblust, en tevens de brandwonden gekoeld aan de handen en gezicht, ze is later door de ambulancedienst verder behandeld. De schade is aanzienlijk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.