Kasteeldag Brede School Het Kasteel

VELP – Brede School Het Kasteel uit Velp hield vorige week voor de tweede keer in haar bestaan een Kasteeldag. De deelnemers van de Brede School presenteerden zich aan de wijkbewoners en geïnteresseerden. Hoog bezoek was er ook, de wethouders Jansen en Kock en gemeenteraadslid Van der Burg toonden zich ook geïnteresseerd.

Peuterspeelzaal de Schatkist had een fotograaf bereid gevonden foto’s te maken van kinderen en hun (groot)ouders. Basisschool De Kameleon sloot haar culturele week af. De kinderen lieten enkele (animatie)filmpjes en foto’s zien die ze gemaakt hadden over onder andere Roddelen in de klas en Talentenjacht. De kinderen konden meedoen aan wedstrijd waarbij ze moesten raden welke leerkrachten bij welke jeugdfoto’s hoorden.
Volwassenen konden kennis nemen van de activiteiten in Sociaal Cultureel Centrum de Poort. Geïnteresseerden kwamen op de computercursus voor beginners af en ook de acrylververs toonden hun kunsten. In de avond had de bridgeclub openhuis.
Het woensdagmiddag programma voor kinderen sloeg goed aan. Het Kinderwerk en Second House organiseerden drie workshops: schilderen aan de hand van favoriete foto, fantasie strijken met was en rap-workshop. De kinderen hebben een nummer ingezongen in een mobiele studio, de beatbus, (foto) met als resultaat een vet cool rap-lied.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.