Pasen Plus in Doesburg

DOESBURG – De kerken in Doesburg hebben Pasen Plus in huis en delen dat graag met iedereen. Pasen is lente, een zon die warmer wordt, langer daglicht, paasbloem en paashaas, paasei en paasbrood. Pasen is dat alle en nog veel meer: Pasen plus. De Martinuskerk en de Grote of Martinikerk vieren dit op donderdag 1 tot en met zaterdag 3 april, de Antoniuskapel op de donderdag en andere kerken op de vrijdag. De diensten op donderdag en vrijdag starten om 19.00 uur en op zaterdag om 21.00 uur. Op de zondag van Pasen, 4 april, zijn alle kerken om 10.00 uur open en vieren ze een vrolijk, opgewekt Pasen. De Molukse kerken vieren Pasen Plus op vrijdag om18.30 en 19.00 uur, op zondag Eerste Paasdag om 10.00 en 12.00 uur en op maandag Tweede Paasdag om 10.00 en 14.00 uur.

Ds. Harry Pals, tel 0313 – 472635
E-mail. hpals@xs4all.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.