Kom Pas Kijken gaat verhuizen

DOESBURG – De peuterboefjes van speelzaal Kom Pas Kijken (Carion) verlaten het oude pand De Bongerd aan de Armgardstraat in Doesburg. Als afsluiting werd er een groot boefjes spektakel gehouden. De peuters mochten allemaal dingen doen die ze normaal niet mogen, zoals schilderen op de ramen en deuren stoep krijten in de gang. Mees (foto) begreep de opdracht en stortte zich vol overgave en plezier op zijn taak.
De locatie De Bongerd maakt plaats voor appartementen. De peuterspeelzaal blijft in de wijk en verhuist naar een locatie in basisschool de Horizon-stad aan de Meipoortwal 10. Daar wordt met man en macht geklust om na de paasvakantie de peuters te verwelkomen. Op de peuterspeelzalen in Doesburg zijn de kinderen vanaf 2,5 jaar van harte welkom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.