Hockey-talenten gezocht

DIEREN – De mixed hockeyclub Dieren is altijd op zoek naar nieuwe talenten. Niet alleen bij de jeugd en de senioren, maar ook bij de veteranen. Bij de heren van Veteranen A is nog plaats voor een aantal nieuwe oud-hockeyspelers, vanaf 35 jaar, die weer willen gaan hockeyen. Het team bestaat momenteel uit elf spelers die in competitieverband op zondag hun mannetje staan. Iedere week wordt er op de woensdagavond getraind op het kunstgrasveld aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren. Behalve de competitie vinden er bij MHC Dieren geregeld activiteiten plaats in en om het clubhuis. Belangstellenden kunnen op woensdagavond vrijblijvend een keer mee trainen.

Jeroen van Son
E-mail. senioren@mhcdieren.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.