Eerste Nederlandse Autismeweek

DIEREN – De eerste Nederlandse Autismeweek begint op 2 april op Wereld Autisme Dag en wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Autisme en het Autismefonds. In het kader van de Autismeweek houdt, op initiatief van Yvonne van Dis, het Autisme Info Centrum (AIC) op dinsdag 6 april een voorlichtingsochtend op basisschool ’t Schaddeveld in Dieren. Van Dis is moeder van drie kinderen, waaronder een zoon met autisme. Om autisme meer bekendheid te geven heeft zij samen met Renée Reiss van MEE Gelderse Poort en Tosca Schoenmakers van het AIC en de NVA, Diana Jager bereid gevonden over autisme te komen vertellen. Jager is zelf moeder van een zoon met autisme. Tijdens deze ochtend vertelt zij in groep vijf tot en met acht wat autisme is en weat het voor kinderen betekent om autistisch te zijn.

www.autismeweek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.