Home / Bronkhorst / Univé Open BTCB Brummen

Univé Open BTCB Brummen

BRUMMEN – Op de tennisbanen van de BTCB Brummen werd van 15 tot en met 21 maart het Univé Open gespeeld. De organisatie kon helaas maar over vier van de zes banen beschikken en moest hier en daar creatief zijn om alle partijen te kunnen plaatsen. Er werd in zeven categorieën gespeeld, waarvoor zich 108 koppels hadden opgegeven. Op ieder niveau werden spannende en sportieve wedstrijden gespeeld. In de Dames Dubbel 7 wonnen Jozien Evers en Annie Rutten met 2-6, 7-5 en 6-1 van Petra Gerritsen en Bea Klomp. In de dames Dubbel 6 waren Connie Wetters en Katalin Szabo met 6-4 en 6-2 beter dan Els Driessen en Adie Verkerk. Bij de Heren Dubbel 7 wonnen Ton van Hardeveld en Garry Pietersz met 6-7, 6-2 en 6-2 van Peter Muller en Ronald Sasse. Jerry Klomp en Frank Kraayenzank wonnen met 6-4 en 1-0 (door opgave) van Tonnie Uiterweerd en Joop Pothoven. Bij de Gemengd Dubbel 7 wonnen Agnes en Hans ten Bosch met 3-6, 6-2 en 7-5 van Brenda Corbeek en Gert Cornelissen. Bij de Gemengd Dubbel 6 wonnen Maartje Caspers en Henk Harsveldt van Annelies van Hierden en Ido te Loo met 6-0 en 6-2.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.