De Spreng huldigt jubilarissen

BRUMMEN – Tijdens de algemene ledenvergadering van zwemsportvereniging De Spreng uit Brummen zijn twee jubilarissen gehuldigd. Wim Wullink is al 40 jaar lid van de vereniging.

De eerste 30 jaar was hij lid van ZPC Brummen. Het lidmaatschap is na de fusie in 2000 met OKK uit Eerbeek voortgezet. Wullink is een echt verenigingmens en heeft op sporttechnisch gebied veel betekend voor de vereniging. Jarenlang was hij trainer van zowel de waterpoloërs als van de wedstrijdzwemmers. Voor zijn bijzondere verdiensten is hij tot erelid benoemd en ontving van de voorzitter van De Spreng een zilveren speld, die hoort bij een 40-jarig lidmaatschap.
Stephan Holtslag ontving de zilveren speld die hoort bij een 25-jarig lidmaatschap. Als twaalfjarige werd hij lid van de EZ & PC OKK en ook hij is na de fusie gebleven. Holtslag is al 25 jaar actief waterpoloër en nu verdedigt hij als keeper het doel van het heren 4 team. Bij de thuiswedstrijden van teams van De Spreng zit hij regelmatig achter de wedstrijdtafel. Dit seizoen is Holtslag begonnen als waterpoloscheidsrechter.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.