Grote waardering voor concert Accordeon Vereniging

VELP – Op het concert van de Velpse Accordeon Vereniging (VAV) in zaal Odeon in Velp was veel publiek afgekomen. Alle stukken hadden direct of indirect met Amerika te maken. Ook zes beginnende spelers, onder wie een oma en haar kleinkind, lieten horen wat zij geleerd hadden. Vijf jubilarissen werden gehuldigd omdat zij tussen de twintig en 45 jaar lid waren. Dirigent Rudy Böhmer was zelf verantwoordelijk voor vrijwel alle arrangementen en hij heeft met het orkest hard gewerkt om het uitgebreide programma goed in te studeren. Nadat de laatste noot had geklonken, beloonden de luisteraars orkest en dirigent met een staande ovatie en een langdurig applaus.

www.aacordeonvelp.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.