Home / Velp / Grote waardering voor concert Accordeon Vereniging

Grote waardering voor concert Accordeon Vereniging

VELP – Op het concert van de Velpse Accordeon Vereniging (VAV) in zaal Odeon in Velp was veel publiek afgekomen. Alle stukken hadden direct of indirect met Amerika te maken. Ook zes beginnende spelers, onder wie een oma en haar kleinkind, lieten horen wat zij geleerd hadden. Vijf jubilarissen werden gehuldigd omdat zij tussen de twintig en 45 jaar lid waren. Dirigent Rudy Böhmer was zelf verantwoordelijk voor vrijwel alle arrangementen en hij heeft met het orkest hard gewerkt om het uitgebreide programma goed in te studeren. Nadat de laatste noot had geklonken, beloonden de luisteraars orkest en dirigent met een staande ovatie en een langdurig applaus.

www.aacordeonvelp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.