Home / Rozendaal / Rozendaal rond verkiezingen af met nieuw coalitieakkoord

Rozendaal rond verkiezingen af met nieuw coalitieakkoord

ROZENDAAL – Na een consultatieronde van zowel het PAK als R’74 heeft de BGR in de gemeente Rozendaal een coalitieakkoord ondertekend met R’74 voor de komende vier jaar. Centraal staan de thema’s de bouwplannen voor Kapellenberg West en de aanstaande bezuinigingen van rijk voor de gemeente.

Beide partijen zijn het er over eens dat de belangen van de inwoners het best behartigd kunnen worden door een zelfstandige gemeente Rozendaal. De partijen zullen zich inspannen om de inzet en zichtbaarheid van de politie in Rozendaal te vergroten met name op die plaatsen, waar inwoners zich onveilig voelen. De partijen achten een strenge controle op de naleving van verkeersregels noodzakelijk.
Als BGR wethouder wordt lijsttrekker Free Hoving voorgedragen. De BGR is tevreden met het resultaat en begint vol enthousiasme aan de nieuwe periode.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.