Rozendaal rond verkiezingen af met nieuw coalitieakkoord

ROZENDAAL – Na een consultatieronde van zowel het PAK als R’74 heeft de BGR in de gemeente Rozendaal een coalitieakkoord ondertekend met R’74 voor de komende vier jaar. Centraal staan de thema’s de bouwplannen voor Kapellenberg West en de aanstaande bezuinigingen van rijk voor de gemeente.

Beide partijen zijn het er over eens dat de belangen van de inwoners het best behartigd kunnen worden door een zelfstandige gemeente Rozendaal. De partijen zullen zich inspannen om de inzet en zichtbaarheid van de politie in Rozendaal te vergroten met name op die plaatsen, waar inwoners zich onveilig voelen. De partijen achten een strenge controle op de naleving van verkeersregels noodzakelijk.
Als BGR wethouder wordt lijsttrekker Free Hoving voorgedragen. De BGR is tevreden met het resultaat en begint vol enthousiasme aan de nieuwe periode.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.