Rheko 1 kampioen

RHEDEN – Rheko 1 van de Christelijke Korfbal Club in Rheden is in een zinderende wedstrijd in de Hangmat kampioen geworden in de eerste klasse en daarmee gepromoveerd naar de Overgangsklasse. Volgend seizoen spelen er daardoor slechts 26 teams in Nederland in een hogere klasse. Een bijna unieke prestatie voor een club uit een klein dorp, de vorige keer dat dit lukte was in de jaren negentig. Bijzonder is ook dat Rheko op dit hoge niveau speelt in het jaar dat de club 50 jaar bestaat. In plaats van op de platte kar zal het team per foto rondgebracht worden in Rheden. Hoofdsponsor Pannekoekhuis Strijland onderstreept de prestatie door de hele selectie te trakteren op een pannenkoek. Het korfbal gaat deze maand over van de hal naar het veld en ook daar is nog iets te winnen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.