Home / Rheden / Ledenvergadering Het Rhedens Fanfare Corps

Ledenvergadering Het Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Bij de muziekvereniging Het Rhedens Fanfare Corps heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. De opkomst van de leden was redelijk te noemen en er was veelal sprake van levendige discussies. De traditionele verslagen van de agenda werden zonder enige problemen akkoord bevonden en vastgesteld. Daarnaast kwam de begroting en het voorstel tot verhoging van de contributie en het lesgeld aan de orde. Deze werd na uitleg ook akkoord bevonden en vastgesteld. Er was nog één vacature die nog niet bezet was, bestuurslid voor het clubgebouw. Tijdens de vergadering bood een lid zich spontaan aan en hiermee was de onderbezetting van het bestuur opgelost. Op gepaste wijze werd afscheid genomen van de vertrekkende bestuursleden en werden de nieuwe bestuursleden verwelkomd. Als laatste werd besloten om het beleidplan als concept te aanvaarden en deze na een jaar te evalueren.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.