Home / Rheden / Lammetjesdag

Lammetjesdag

RHEDEN – Het risico voor Q-koorts is geweken en zondag mochten kinderen met hun ouders en grootouders weer komen kijken op de schaapskooi in Rheden. De lammetjesdag kon gelukkig gewoon doorgaan en er was dan ook veel belangstelling voor de jonge dieren. In een dapper zonnetje genoot het publiek van al het jonge grut. In totaal zijn er dit jaar 159 lammetjes ter wereld gekomen, die zich rustig lieten aaien. Op de weide werden demonstraties schapendrijven verzorgd met collies, altijd een mooi gezicht. Voor de kinderen was er een grote bak met kuikentjes neergezet. Probeer die maar eens te tellen terwijl ze allemaal door elkaar krioelen!

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.