Paasfestijn bij Jeugdcentrum de Hulsbosch

KLARENEEK – Zondag 4 april, eerste Paasdag, is het bij Jeugdcentrum de Hulsbosch weer tijd voor het inmiddels traditionele Paasfestijn! Het wordt weer een dag boordevol leuke activiteiten voor alle leeftijden, waaronder eieren gooien, het paasvuur en live muziek van de rockcoverband Swagger.

De ochtend staat in het teken van de lentewandeltocht. Men kan zich inschrijven van 8.30 tot 12.00 uur voor een mooie tocht tussen de 10 en 20 kilometer door het mooie Klarenbeek en de nabije omgeving. Het inschrijfgeld bedraagt 1,50.(inclusief koffie). De start en finish zijn bij Jeugdcentrum de Hulsbosch, Kopermolenweg 15 te Klarenbeek.

Het middagprogramma wordt geheel verzorgd door de Kajotters. Tussen 12.00 en 13.00 uur kunnen de kinderen zich inschrijven bij Jeugdcentrum de Hulsbosch voor een wandeltocht met “echte” paaseieren. Deze is ongeveer 5 kilometer. Wil jij ook met de paashaas op de foto en alle eieren onderweg vinden? Doe dan zeker mee.
Naast de paaseierenwandeltocht zijn er, van 13.00 tot 15.00 uur, nog veel meer activiteiten voor de kinderen. Ze kunnen zich onder andere laten schminken, eieren gooien en zich uitleven op het springkussen! En uiteraard kunnen ze weer meedoen aan de inmiddels traditionele kleurwedstrijd. De kleurplaten kunnen eerste Paasdag ingeleverd worden. Het eieren gooien is er natuurlijk ook weer voor volwassenen. Wie gaat de uitdaging aan om het record van ruim 60 meter, vorig jaar neergezet door Hans van Schaik, te verbeteren.
De muziek wordt deze dag verzorgd door het inmiddels roemruchte DJ-duo van het huis: Lars en Milan.

Als afsluiting wordt, na goedkeuring door de brandweer, dan eindelijk rond 20.00 uur het paasvuur ontstoken! De afgelopen weken is met man en macht gewerkt aan de enorme hoop snoeihout. Veel mensen hebben hun medewerking verleend door het snoeihout bij Jeugdcentrum de Hulsbosch te brengen, daarvoor dank!
Tegen 21.00 uur gaat Swagger zorgen voor een fijn stukje live muziek om de dag feestelijk af te sluiten. Swagger speelt op geheel eigen wijze classic rock covers van de jaren 60 tot 90.

www.dehulsbosch.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.