Home / Hoenderloo / Viertal uit Hoenderloo aangehouden na vernielingen

Viertal uit Hoenderloo aangehouden na vernielingen

OTTERLO – De politie heeft zondagavond vier jongens uit Hoenderloo (van 14, 15 en twee van 16 jaar) aangehouden op de Apeldoornseweg. De jongens zouden reclameborden uit een tuin hebben weggenomen waarna ze deze op de rijbaan hadden neergelegd. Hierna zouden ze in een sloot zijn gaan liggen om te kijken hoe er auto’s over deze borden heen reden..

Meerdere getuigen meldden even voor tien uur het voorval bij de politie. De gewaarschuwde agenten troffen het viertal bij de rotonde aan. De jongens verklaarden dat zij er niets mee te maken hadden. Op aanwijzen van een van de getuige konden de jongens worden aangehouden en werden ze meegenomen naar het politiebureau. Het is nog niet duidelijk of de getuigen die over de borden heen zijn gereden schade hebben overgehouden aan de auto’s.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.