Bouwrijp maken voor Lombok gestart

EERBEEK – Maandag is er gestart met het bouwrijp maken van de grond voor de eerste fase van woningbouwproject Lombok Zuid in Eerbeek. Hierbij worden door de firma Dusseldorp riolering en bouwwegen aangelegd. De bouwwegen worden gemaakt van gebroken puin. Het benodigde materiaal wordt aangevoerd vanaf de Loenense kant, via de rotonde op de Loenenseweg en Ringlaan. Op de plek van de aansluiting van de bouwlocatie op de Ringlaan zijn verkeersmaatregelen getroffen. De werkzaamheden duren tot 1 juni. Aansluitend start de bouw van de 64 woningen. Vrijwel alle woningen zijn inmiddels verkocht.

www.lombok-zuid.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.