Home / Doesburg / Kadekoor opgericht

Kadekoor opgericht

DOESBURG – Vanuit het inloopcafé in De Waag in Doesburg is een nieuw initiatief opgericht; het kadekoor. Het repertoire omvat seasongs, shanties, ballades en (levens)liederen over het leven op en aan het water. Meerstemmig, ruimte voor solopartijen en duetten, ruimte voor speelse acts, spontaan, met een beetje ambitie en vooral de nadruk op gezelligheid en ontspanning. De bedoeling is één keer twee uur te repeteren per week, liefst op een locatie waar een gezellige nazit kan plaatsvinden, onder leiding van een dirigent met hart voor het repertoire. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via e-mail irene.vanleeuwen@upcmail.nl of bellen naar 0314 – 843447. Koorervaring is geen vereiste. Zaterdag 3 april is er weer een inloopcafé, van 16.00 tot 18.00 uur in De waag.

E-mail. inloopcafe@upcmail.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.