Keepersopleiding in Dieren

DIEREN – Voetbalschool DVTS ’09 en de beide Dierense voetbalverenigingen gazelle Nieuwland en vv Dierensche Boys hebben de handen ineen geslagen en hebben er voor gezorgd dat er binnen Dieren en omgeving een keepersopleiding komt voor jeugdige keepers van beide verenigingen.

In de persoon van Wouter van Voorthuizen, keeperstrainer van Go Ahead Eagles en voorheen Feyenoord, heeft men iemand kunnen vinden die met veel ervaring en kwaliteit de trainingen gaat leiden. Vrijdag 2 april gaan de trainingen om 16.00 uur van start. De overige trainingen vinden op vrijdag plaats van 16.30 tot 18.00 uur. Vv Dierensche Boys treedt op als gastheer voor de jeugdige keepers en stelt haar complex ter beschikking. Iedereen mag eens komen kijken.

Berry Haverkamp
Tel. 06 – 57580172
E-mail. b.haverkamp96@chello.nl
www.dvts09.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.