Wandelen voor rolstoelers

BRONCKHORST – Mensen die aan een rolstoel gebonden zijn of niet in staat zijn zelfstandig te wandelen, willen er toch wel eens uit. Dat kan drie dagen in de gemeente Bronckhorst. Ook gebruikers van een scootmobiel, een handbike of een driewieler kunnen zich aanmelden.

Drie dagen, donderdag 27 en vrijdag 28 mei vanaf 18.30 uur en zaterdag 29 mei vanaf 14.00 uur, wordt er gewandeld door steeds een andere omgeving in Kranenborg/Vorden, Wichmond of Hengelo.
De organisatie is in handen van de Zonnebloem afdeling IJsselstreek. Deze zorgt ervoor dat er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn om desgewenst hulp te bieden. Dat kan als begeleider of ondersteuner, maar ook als hulp bij het duwen van een rolstoel. Deelnemen kost 3 euro per dag. Als men drie dagen mee wil, is de totaalprijs 7,50 euro. Eventuele kosten van vervoer van en naar de startplaats zit daar niet bij.
Bij aanmelden krijgt men nadere bijzonderheden over de precieze startplaats en de mogelijkheden voor het vervoer.

Aanmelden:
Alie Booy, e-mail. plagweg@hetnet.nl of tel. 0575 – 476486
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.