Home / Beekbergen / Twee culinaire workshops bij Marrys Kruidentuin

Twee culinaire workshops bij Marrys Kruidentuin

BEEKBERGEN – Marry Foelkel verzorgt donderdag 1 april twee workshops in haar kruidentuin in het Engeland 25 in Beekbergen. In de middagworkshop maakt men een hartige paastaart van wilde groenten en kruiden, en dan meteen proeven natuurlijk. Deze taart smaakt nog beter als hij enkele dagen in de koelkast heeft gestaan. In de avondworkshop krijgt men recepten voor diverse hartige en zoete taarten, terrines en amuses met kruiden en groenten uit de natuur. Een oven is niet nodig voor deze lekkernijen. Marry geeft uitleg over diverse onderwerpen en daarna gaat men aan de slag met een gerecht naar keuze. Aan het eind krijgt men een syllabus met recepten en andere informatie mee. De workshop voor de paastaart kost 15 euro en duurt van 13.30 tot 16.00 uur. De avondworkshop kost ook 15 euro en duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

www.marrys.nl
Tel. 055 – 5061391
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.