Home / Oosterhuizen / Palm Palm Pasen

Palm Palm Pasen

OOSTERHUIZEN – Helaas liet het zonnetje zich vrijdagmorgen niet zien bij de palmpaasoptocht van o.b.s. Oosterhuizen. Samen met de peuters van ’t Oosterhuisje trokken de kinderen met mooi versierde stokken in een lange stoet door Oosterhuizen. Vergezeld door ouders en grootouders zongen zij er vrolijk op los. Een enkeling kon de verleiding niet weerstaan en kwam met een aangegeten broodhaantje op school terug. Dit was dan wel niet de bedoeling, maar lekker was het wel.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.