Home / Dieren / Dierenaar aangehouden na slaan met fles

Dierenaar aangehouden na slaan met fles

DIEREN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Dieren een 33-jarige man uit die plaats aangehouden wegens (poging tot) zware mishandeling. De man wordt ervan verdacht een 18-jarige plaatsgenoot op de Spoorstraat te hebben geslagen met een fles. Het slachtoffer raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis.

Surveillerende agenten zagen even voor drie uur op de Spoorstraat het slachtoffer gewond op straat liggen. Volgens omstanders was hij kort daarvoor geslagen door een andere man met een bierfles. Nadat het slachtoffer naar het ziekenhuis was gebracht gingen agenten in de buurt op zoek naar de dader. Bij een woning in de omgeving werd de 33-jarige Dierenaar aangetroffen die aan het door de getuigen opgegeven signalement voldeed. De man vertelde direct bij het voorval betrokken te zijn geweest. Volgens zijn verklaring had hij het slachtoffer geslagen omdat die zijn vriendin beledigd had. De Dierenaar is in verzekering gesteld.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.