Home / De Steeg / Geweien tentoongesteld

Geweien tentoongesteld

DE STEEG – De jaarlijkse geweiententoonstelling op kasteel Middachten in De Steeg werd zaterdag gehouden. De jagers laten dan zien wat ze het afgelopen seizoen hebben geschoten en leggen zo verantwoording af van een goed faunabeheer op het gebied van Middachten.
Menig bezoeker ging met een klein of groot gewei onder de arm naar huis, want het was niet alleen geweien kijken die het afgelopen seizoen waren afgeschoten, maar er werd van alles op jachtgebied verkocht.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.