Sportbuurtwerk start buitenseizoen

VELP/DIEREN – De activiteiten van het sportbuurtwerk in de gemeente Rheden vinden vanaf nu weer buiten plaats. Op de woensdagmiddag van 14.30 tot 15.45 uur op het speelveld aan de Van Heeckerenstraat en van 16.00 tot 17.00 uur op het speelveld aan de Gruttostraat in Velp.

Op vrijdag zijn er activiteiten in Dieren van 16.00 tot 17.00 uur. Omdat de locatie in Dieren is het verstandig om de hyvespagina, www.sbwrheden.hyves.nl, van sportbuurtwerk Rheden in de gaten te houden. Hier staan alle activiteiten en data vermeld. Kinderen die zelf lid zijn van hyves, kunnen lid worden van deze pagina.
Het Sportbuurtwerk valt onder de BOS-impuls (Buurt, Onderwijs, Sport). De gemeente Rheden regisseert sportactiviteiten als het sportbuurtwerk vanuit deze landelijke regeling. De BOS-impuls richt zich op het stimuleren van sport en beweging bij de jeugd.

Roel Hazenberg, Gelderse Sportfederatie
E-mail. roel.hazenberg@gelderland-sport.nl
Tel. 06 – 10220276
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.