Home / Rheden / Voorverkoop abonnementen zwembad Rheden

Voorverkoop abonnementen zwembad Rheden

RHEDEN – De voorverkoop van seizoenabonnementen 2010 voor zwembad Rheden is begonnen. Bij aanvraag voor 26 april krijgt men ruim tien procent korting. Bestelformulieren kunnen tot 26 april door de brievenbus worden gegooid bij sportcentrum De Hangmat in Rheden of bij de kassa van zwembad De Dumpel in Velp.
Bestelde abonnementen of het kopen van abonnementen voor zwempashouders kan van 19 tot en met 26 april bij de kassa van het openluchtzwembad in Rheden tussen 14.00 tot 18.00 uur. Het zwembad is van 1 mei tot en met 5 september 2010 geopend.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.