Home / Rheden / Vandalisme rond nieuwe fietsenstalling

Vandalisme rond nieuwe fietsenstalling

RHEDEN – Bij het station in Rheden zijn 216 extra fietsklemmen en 20 extra fietskluizen geplaatst. Hiermee komt het totaal aan kluizen op 45 en 406 plaatsen. NS en ProRail hebben de fietsenstalling uitgebreid om de reis van deur tot deur makkelijker en comfortabeler te maken. Helaas blijkt dat de nieuwe stalling, die maandag officieel wordt opgeleverd, nog geen zekerheid biedt tegen vernieling. Fietsen van reizigers liggen her en der verspreid op het station, ook langs het spoor. De politie heeft de fietsen moeten verwijderen.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.