Home / Regio / De lente is nu echt begonnen

De lente is nu echt begonnen

RHEDEN – De lente is nu echt begonnen met de komst van de ooievaars. Op veel plaatsen in de gemeente Rheden zijn ooievaarsnesten te vinden, op hoge palen in weilanden, in het zicht of meer verscholen. Het ooievaarsstelletje aan de Arnhemsestraatweg in Rheden heeft zelfs een webcamera met zonnecollectoren. Al zal dit stelletje er geen weet van hebben dat men meekijkt. In Velp stoppen de fietsers en wandelaars altijd bij het nest dicht aan de weg en de vliegende bewoners van Kasteel Middachten komen er ook al jaren terug.

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.