Home / Regio / CDA en VVD willen samen in coalitie Bronckhorst

CDA en VVD willen samen in coalitie Bronckhorst

BRONCKHORST – CDA en VVD, de grootste partijen van de gemeente Bronckhorst, willen samen een coalitie vormen. Het CDA wil graag ook de PvdA een plaats geven in de coalitie, maar ondervindt tegenstand van de andere partijen. De VVD vindt de programma’s te uitlopend en is van mening dat een verliezende partij niet in de coalitie hoort. Bovendien zouden de drie partijen samen 20 van de 25 zetels bezetten, waarbij een wel heel kleine oppositie zou ontstaan. Mochten het CDA en de VVD er niet uitkomen, dan adviseert informateur Toon Lamers te kijken naar een coalitie van CDA, PvdA en GroenLinks of eventueel een combinatie van VVD, PvdA en D66.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.