Autodiefstal Empe

EMPE – Donderdag is een personenauto gestolen, die geparkeerd stond bij het station Voorst-Empe. De auto staat inmiddels internationaal als gestolen gesignaleerd.

De eigenaar had zijn auto ’s ochtends geparkeerd op de parkeerplaats bij het station Voorst-Empe. Toen hij ’s avonds terugkwam om zijn auto op te halen, bleek de auto gestolen te zijn. Het gaat om een donkergrijze metallic Volkswagen Touran voorzien van het kenteken 26-XG-XH. De politie heeft de diefstal in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de autodiefstal contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.