Home / Eerbeek / Mogelijk subsidie voor Centrumplan Eerbeek

Mogelijk subsidie voor Centrumplan Eerbeek

EERBEEK – Het Centrumplan Eerbeek komt in aanmerking voor Europese subsidies. Het dagelijks bestuur van de Regio Stedendriehoek heeft het plan op een lijst geplaatst met projecten die mogelijk voor deze zogenaamde EFRO-gelden in aanmerking komen. Brummen moet nu een formele subsidieaanvraag indienen bij de provincie. Er wordt om 600.000 euro gevraagd, specifiek voor het Oranje Nassauplein. “Dit is een overzichtelijk, apart deel van het Centrumplan”, aldus wethouder Eef van Ooijen. Voordat deze aanvraag wordt gedaan, gaat het Akoord op Hoofdlijnen, dat eerder werd getekend voor het Centrumplan, terug naar de gemeenteraad. Het is belangrijk dat de neuzen nog steeds dezelfde kant op staan voor een nieuwe stap wordt gezet.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.