Home / Dieren / Nieuwe reeks theaterworkshops

Nieuwe reeks theaterworkshops

DIEREN – Vanwege veel aanmeldingen start Carion vanaf 8 april een nieuwe reeks theaterworkshops bij De Oase in Dieren. Acht weken lang, op donderdag van 16.00 tot 17.30 uur, worden de workshops gegeven voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ervaren of nog helemaal niet ervaren met het vak theater; de workshops zijn geschikt voor alle kinderen die enthousiast zijn over zingen, dansen en toneelspelen. De kinderen die zich opgeven, vormen meteen een vaste groep voor alle acht de workshops. Aan het einde van de reeks is er een open les waarbij familie en vriendjes kunnen komen kijken. De kinderen schrijven zich in via tel. 0313 – 415357 of via e-mail. b.nobbe@carion.nl. De prijs bedraagt 25 euro.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.