Home / Bronkhorst / Boekpresentatie biografie Baron van der Capellen

Boekpresentatie biografie Baron van der Capellen

BRUMMEN – Schrijver Jacques Baartman presenteert donderdag een biografie van Robert Jasper baron van der Capellen tot den Marsch. Deze regent leefde met zijn gezin van 1780 tot 1787 op kasteel en landgoed Engelenburg in Brummen. Van der Capellen was de voorman van de patriotten in de oostelijke gewesten van de Republiek der Verenigde Nederlanden. In 1787 moest hij met zijn gezin vluchten naar het huidige Frankrijk. Het boek verschijnt bij uitgeverij Verloren en kost 25 euro. Het ISBN is 978-90-8704-150-2.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.