Oranjefeesten staan voor de deur

BEEKBERGEN – De Oranjefeesten in Beekbergen komen er weer aan, vrijdag 23 april trapt De Boerderij af met het Oranjefestival met een gevarieerd programma waarvan de eerste namen al bekend zijn. Onder meer de Blues Brothers Revue, The Stolling Stones en Boh Foi Toch gaan optreden.

Speciaal voor de jeugd is er tijdens het Oranjefestival de Open Air Stage voor dance en hip hop. Dj Sven Kay en DJ Jule draaien de hele avond afwisselend House en Electro. Later op de avond wordt het podium vrijgemaakt voor een exclusief optreden van rapper Darryl. De rapper is bekend van de Partysquad en de hits Groupie Love en Dat is die shit.
\aterdag 24 april wordt het terrein bij De Boerderij vrijgemaakt voor het vogelschieten, waarbij het eerste schot wordt gelost door de Koningsschutter van 2009.
De Koninginnedag begint in de ochtend met een gratis kinderkermis, diverse demonstraties en allerlei activiteiten. In de middag is er speciaal voor de kleinsten en hun ouders een kindervoorstelling in de feesttent. ‘s Avonds staan er drie acts in de feestten; de top 40 band Noah speelt de hele avond en krijgt op het podium hulp van Grad Damen en Jan Keizer.

www.boerderijbeekbergen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.