Piet Paulusma bezoekt Beekhuizen

VELP – Tennisvereniging Beekhuizen in Velp kreeg vorige week wel heel bijzonder bezoek. Tijdens het open tennisjeugdtoernooi, waar honderdvijftig kinderen uit de regio aan meedoen, kwam Piet Paulusma langs. Aangezien het slagen van dit toernooi afhankelijk is van mooi weer, leek het de organisatie van het toernooi mooi als Piet Paulusma het goede nieuws kwam brengen. En dit deed hij. Heel Nederland heeft mee kunnen genieten van de presentaties vanaf het tennispark in Velp. De opnamen zijn woensdag 24 maart uitgezonden op SBS6. Wie dit heeft gemist, kan het terugkijken op www.pietpaulusma.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.