Scouting Loenen actief met NL Doet

LOENEN – In het kader van NL Doet, zijn afgelopen zaterdag de bevers, welpen en scouts van scoutinggroep Valeouwe langs de deuren gegaan bij oudere inwoners van Loenen, om klusjes te doen. Er werden heel wat klusjes geklaard: de hond werd uitgelaten, een krantje gekocht, boodschappen gedaan, stoepje geveegd, gestofzuigd en zelfs balletjes voor de soep gedraaid. Hoewel er regelmatig een heitje werd aangeboden mochten de kinderen dit niet aannemen, zij deden het klusje graag vrijwillig! De succesvolle dag werd gezellig afgesloten met soep en broodjes in het clubhuis.

www.scoutingloenen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.