Home / Loenen / Scouting Loenen actief met NL Doet

Scouting Loenen actief met NL Doet

LOENEN – In het kader van NL Doet, zijn afgelopen zaterdag de bevers, welpen en scouts van scoutinggroep Valeouwe langs de deuren gegaan bij oudere inwoners van Loenen, om klusjes te doen. Er werden heel wat klusjes geklaard: de hond werd uitgelaten, een krantje gekocht, boodschappen gedaan, stoepje geveegd, gestofzuigd en zelfs balletjes voor de soep gedraaid. Hoewel er regelmatig een heitje werd aangeboden mochten de kinderen dit niet aannemen, zij deden het klusje graag vrijwillig! De succesvolle dag werd gezellig afgesloten met soep en broodjes in het clubhuis.

www.scoutingloenen.nl
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.