Home / Leuvenheim / Rietgors knapt school op

Rietgors knapt school op

LEUVENHEIM – Ouders, leerkrachten en enkele leerlingen van OBS de Rietgors in Leuvenheim hebben tijdens de actie NL Doet de krachten gebundeld om de school een beetje op te knappen. Drie klaslokalen en de centrale hal zijn voorzien van een nieuwe lik verf. De achttien vrijwilligers hebben mooi werk verricht en kunnen terugzien op een geslaagde dag. Eén grappig foutje: toen het schoolbord omhoog ging, bleek daarachter nog een vergeten plek te zitten. De dag is geslaagd mede dankzij een financiële bijdrage van het Oranjefonds. De school moet zelf in dit soort onderhoud voorzien.

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.