Twee mannen aangehouden na auto-kraak

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag bij de Nieuwe IJsselbrug in Zutphen twee mannen aangehouden. Een 29-jarige man uit Zutphen en een 28-jarige man uit Apeldoorn hadden eerder die nacht een auto gekraakt aan de Prinses Catharina-Amaliastraat in Brummen.

De politie kreeg rond 03:30 uur de melding van de kraak waarbij een ruit werd ingeslagen. De verdachten zijn daarna in de richting van Zutphen gevlucht. De politie kon hen daar aanhouden dankzij het opgegeven signalement van de auto van de verdachten. De mannen hadden onder meer een zakcomputer uit de auto weggenomen. Het duo is ingesloten voor verder onderzoek. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.