Home / Velp / Man aangehouden voor negeren huisverbod

Man aangehouden voor negeren huisverbod

VELP – Een 37-jarige man uit Velp is dinsdagavond aangehouden in de tuin van de woning waarvoor hij momenteel een huisverbod heeft. In verband met huiselijk geweld gold voor de man een huisverbod. Derhalve mocht hij tijdelijk geen contact met zijn gezin hebben. Agenten zagen de auto van de verdachte bij de woning staan en gingen vervolgens aan de deur. De verdachte trachtte via de achterdeur te vluchten, maar de politie stond hem daar al op te wachten. Hij is ingesloten in het politiebureau in Arnhem en in verzekering gesteld.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.