Home / Rheden / Protest tegen sluiting Willem de Zwijger

Protest tegen sluiting Willem de Zwijger

RHEDEN – Protest vooraf aan de info-avond in het gemeentehuis in De Steeg, dinsdagavond. Op de agenda stond het punt van de bezuinigingen van Carion van het ontmoetingscentrum De Willem de Zwijger in Rheden. De huur zou worden opgezegd, wat ten koste zou gaan van vele gebruikers. Tweehonderd man en vrouw sterk bevolkte de raadzaal, van de Plattelandsvrouwen tot het Seniorenorkest en van het Thomassenmannenkoor tot de kaarters. En de vele insprekers kregen menig maal de handen op elkaar. De partijen gaan weer in gesprek om te kijken naar een oplossing en ook wethouder Jan Jansen belooft zich in te zetten.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.