Voorjaarsmarkt basisschool Het Klaverblad

KLARENBEEK – Op vrijdagavond 26 maart wordt er bij protestants christelijke basisschool Het Klaverblad aan de Biezematen in Klarenbeek een voorjaarsmarkt gehouden. De school is gelegen in het buitengebied van Apeldoorn, tussen de Maten en de Ecofactorij. Er zijn allerlei activiteiten te doen en er is een open huis in de school en in de peuteropvang ‘Hopla!’.

Op de voorjaarsmarkt is er van alles te zien, te doen en te koop. Er is een kleedjesmarkt, waarbij kinderen en ouders proberen om hun spulletjes aan de man te brengen. Maar ook is gezorgd voor live muziek en spelletjes. Er zijn bloemstukjes en fruit te koop en natuurlijk koffie, thee, fris met heerlijke eigen gebakken cake of taart. Er loopt iemand rond in een grabbeljurk met mooie prijzen en de kinderen kunnen zich laten schminken.

Tijdens de voorjaarsmarkt zal er ook een open informatieavond worden gehouden door de school en door de leidsters van peuteropvang ‘HOPLA!’. Iedereen is van harte welkom, ouders, buurtbewoners en andere belangstellenden. Een prima gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de school.

De voorjaarsmarkt start om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Adres: Biezematen 94, voor meer informatie tel. (055) 366 72 96. Zie ook hun website www.klaverblad.pcboapeldoorn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.