Home / Eerbeek / Handsaam wint Vrijwilligersprijs

Handsaam wint Vrijwilligersprijs

EERBEEK – Nadat in november vorig jaar de vrijwilligersprijs is uitgereikt aan een individu, waren zaterdag de vrijwilligersgroepen aan de beurt. Drie groepen waren genomineerd en daarmee ook al een beetje winnaar: Stichting Handsaam, Madd4Events en RIWIS, locaties Tolzicht en de Beekwal. Zaterdagmiddag maakte burgemeester Niels in het Tjark Riks Centrum Joosten de winnaar bekend, als voorzitter van de groep Ambassadeurs Vrijwilligerswerk. De prijs ging dit jaar naar de Stichting Handsaam. De Vrijwilligersprijs is bedoeld als waardering voor mensen die vrijwilligerswerk doen. Dat er één winnaar uit de bus rolt, doet niets af aan de inzet van anderen – foto Han Uenk

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.