WBE ruimt andermans troep op

BRUMMEN – De Wildbeheer Eenheid Brummen is vorige week druk in de weer geweest. De groep is druk geweest met het opschonen van de omgeving van Laag-Soeren tot Loenen en van Brummen tot aan Voorst, zoals dat al vijftien jaar gebeurt. Er ligt toch nog steeds zwerfafval: een vies gezicht en bovendien trekt dat weer meer vuil aan. Rommel kan bovendien gevaar opleveren voor mens en dier. Reden genoeg dus om eens flink aan het opruimen te gaan. De afgelopen jaren organiseerde de gemeente Brummen schoonmaakdagen, waar de Wildbeheereenheid aan deelnam. Omdat er dit jaar niets is vernomen van de gemeente, heeft de eenheid zelf de organisatie opgepakt om met eigen leden aan hert werk te gaan. Een ploeg van twintig mensen heeft veel vuil opgeruimd. Opvallend was het aantal vieux-flessen dat werd gevonden. Blijkbaar woont in de omgeving een fervente vieux-drinker die de gang naar de glasbak te moeilijk vindt. Het is natuurlijk zonde om afval dan maar in de natuur te dumpen, of dit nou flessen en blikjes of andere troep is. Het werk van de Wildbeheer Eenheid is natuurlijk schitterend, maar zou overbodig moeten zijn …
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.