Cursus Nederlands

BRUMMEN – Hoe zit het ook alweer met ’t kofschip en wat is ook alweer een meewerkend voorwerp? Is het hen of hun? Dit zijn vragen die worden beantwoord tijdens de cursus Nederlands, die wordt georganiseerd door de Bibliotheek Brummen / Voorst. De cursus beslaat drie avonden van 20.00 tot 21.30 uur op 12, 19 en 26 april in de bibliotheek in Eerbeek. Iedereen die zijn of haar taalkennis eens wil opfrissen, kan hieraan meedoen. Lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig, maar leden krijgen wel 5 euro korting op de prijs van 25 euro. Opgave kan in de bibliotheken in Brummen en Eerbeek of per mail via  info@bibliotheekbrummenvoorst.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.