Man aangehouden na rijden zonder rijbewijs

VELP- De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 24-jarige man uit Deventer aangehouden op de Schoolstraat. De man zou zonder rijbewijs in de auto hebben gereden.

De agenten wilden rond 01.00 uur de man controleren op de Westervoortsedijk in Arnhem waar hij met de auto langs de weg geparkeerd stond. De man zou hierop zijn weggereden waarna een achtervolging ontstond. In Velp op de Schoolstraat kon de auto van de Deventernaar klem worden gereden door twee politieauto’s. De man probeerde nog te ontkomen maar kon aangehouden worden. Uit onderzoek bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.