Home / Velp / Boetseren en pottenbakken

Boetseren en pottenbakken

VELP – Op de carion-locatie de Poort in Velp is er ruimte voor nieuwe deelnemers in de groep boetseren en pottenbakken. Er zijn twee mogelijkheden, op donderdag van 09.30 tot 11.30 uur of op donderdag van 13.30 tot 16.00 uur. Iedereen kan meedoen, doel is om erachter te komen of boetseren iets voor de deelnemer is. De bijeenkomsten worden gegeven door een ervaren en enthousiaste vrijwilliger. De kosten bedragen 4 euro per keer, inclusief materiaalkosten. In totaal zijn er acht tot tien bijeenkomsten die duren tot medio juni. Op 8 april start de eerste bijeenkomst. Opgeven kan nog.

Peter van Zanten
Tel. 026 – 3642837
E-mail. p.van.zanten@carion.nu
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.